Известие

Collapse
No announcement yet.

Монтаж на подлакътник за 147-ца

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Монтаж на подлакътник за 147-ца

Здравейте,
    искам да попитам някой може ли да ми препоръча къде или кой в София може да ми монтира подлакътник на 147-цата ми и разбира се колко би ми струвало това . Имам модела отдясно (1,2,3)
    http://eper.fiatforum.com/cgi-bin/na...key=7050400004 , но нямам идея как се монтира

Благодаря предварително!
    Уеб и Графичен дизайн EMS | Пирдоп

Мааш седалките или поне ги дърпаш максимално напред, което едва ли ще те улесни, монтираш едно върху две после сичкото това върху тунела и завиваш отстрани с болтовете или каквото е там дадено.Имам същия модел но съм го монтирал по мой си начин, което не от значение, ама не се отпускай върху него с цялата си тежест....то и без това след едно лято пластмасата изгаря и се чупи, ма за двайсе лева толкоз.
    Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 20:11.
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Да ама не.

Трябва ти конзола от кола с подлакътник ! Може да има разлика межди 2/3 врати и 4/5 врати !

При всички положения, конзолата се сваля:
      2 болта отпред
      2 болта отзад
      1 над пепелника, търси си много къса кръстата отвертка
      Другото са щифтове.

Ако нямаш конзолата - режеш отвор и режеш въздуховода(пластмасовата тръба) към задната духалка.

За стило е , но може да те ориентира за рязането - http://www.fiatforum.com/stilo-guide...l-armrest.html

После имаш да завиеш металната планка и другото е вече сглобяване в обратен ред.
      На някои коли стои планката.
      ex - 147 16v multijet

Comment

Така като гледам подлакътника е като моя и съм го монтирал над задните духалки на конзолата в едно легенче дето има.Обаче по основата на подлакътника отрязах една планка с размер такъв че да се промуши през духалката.За нея завих основата а за нея хванах подлакътника, обаче си имаше самодейна работа, включително запълване на основата и други кухини по пластмасата с полиестерна смола.Просто наливаш и чакаш да изсъхне, иначе не мож си подпря ръката камо ли да се отпуснеш.Ма трябват снимки, ако не ме домързи ще направя.Няма рязане на нищо, само 4 дупки по м4 за болтове за захващане към планката дето я мушнах през духалката.

Comment

Ето снимките на монтажа на подлакътника, обаче на 156, за 147 предполагам че също може да стане.http://clubalfaromeo.com/forum/showt...26#post1395926

Comment

Здравейте колеги,

Някой на практика успял ли е да изреже "легенчето" от централната конзола и да монтира подлакътника по този начин на 147?
            Интересува ме дали се реже цялото дъно или се оставя по 1 см (примерно) отстрани? Предполагам, че който има фабрична планка също може да каже как изглежда точно.
            Romeo 147, TS 1,6 2001

Comment

Реже се, после не духа така концентрирано, но пак се усеща приток на въздух отзад.
              ex - 147 16v multijet

Comment

Първоначално публикувано от emzo Покажи съобщение
                Реже се, после не духа така концентрирано, но пак се усеща приток на въздух отзад.
                Ясно за рязането, ама колко точно се реже. И как изглежда след като се отреже - ако някой има снимка, ще съм много благодарен. Може и снимката да е на планката, както идва заводски.
                Romeo 147, TS 1,6 2001

Comment

E как във форума да се опише ? То се иска и малко усет.

Не съм снимал на алфата, но съм снимал на стило - ако ти е от полза.

Само, че ако ти говориш за това на снимката по-горе, то в предния си пост говорех за друго, но като почнеш да го правиш ще се сблъскаш с него
                  ex - 147 16v multijet

Comment

.

Колеги искам да се допитам.Искам да си монтирам подлакътник на моята Алфа 147,която оригинално няма такъв.Намерил съм си оригинален,дават ми го със стойка за монтаж и болтове,плюс барче(каквото и да е това).Въпроса ми е може ли да се направи без да изглежда отвратително и играчка ли ще да бъде.

Comment

Може, има клипове в интернет как точно се слага. Щом е оригинален, няма проблем.
                      Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
                      Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
                      Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

Working...
                      X